Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρίσιμη συνάντηση Τσακαλώτου-Στουρνάρα-Δραγασάκη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις άντρες θα απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει οι εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνήσουν στα ονόματα του προέδρου και του CEO.

Κρίσιμη συνάντηση Τσακαλώτου-Στουρνάρα-Δραγασάκη

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, με αντικείμενο τις εξελίξεις όσον αφορά τις διοικήσεις των τραπεζών, με αιχμή την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και τις εκκρεμότητες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πλαισίου διαχείρισης των κόκκινων δανείων (γι' αυτό στη συνάντηση αναμένεται να μετάσχει αργότερα και ο Γ. Σταθάκης).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις άντρες θα απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνήσουν και να αποφασίσουν για τα πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίασε η nomination committee, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ότι η ανακοίνωση για το ηγετικό δίδυμο της Πειραιώς πρέπει να είναι μία και όχι σε δόσεις, πρώτα δηλαδή ο πρόεδρος και μετά ο CEO.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v