Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσακαλώτος: Ολοι μιλάνε με όλους για να βρεθεί λύση

Αισιοδοξία για την εξεύρεση λύσεων εκπέμπει ο υπουργός Οικονομικών, ενώ πηγές της ΤτΕ χαρακτηρίζουν «κλειδί» την έγκαιρη ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης.

Τσακαλώτος: Ολοι μιλάνε με όλους για να βρεθεί λύση

«Όλοι μιλάνε με όλους, υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενδιαφέρονται να βρεθεί λύση και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών μετά τη συνάντηση που έγινε με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του διοικητή της ΤτΕ.

«Ενημερώσαμε τον Γ. Στουρνάρα για την αξιολόγηση», συμπλήρωσε.

«Κλειδί» χαρακτηρίζουν και πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος τη β’ αξιολόγηση, καθώς είναι «προαπαιτούμενο» για να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος.

Η συνάντηση πάντως έγινε σε μια κρίσιμη συγκυρία και για το θέμα των τραπεζών καθώς θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κλείσουν οι εκκρεμότητες αναφορικά με τις διοικήσεις. Στο επίκεντρο βρίσκεται και η Τράπεζα Πειραιώς, στην οποία πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίασε η nomination committee, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ότι η ανακοίνωση για το ηγετικό δίδυμο της Πειραιώς πρέπει να είναι μία και όχι σε δόσεις, πρώτα δηλαδή ο πρόεδρος και μετά ο CEO.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v