Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Εμποδίων» συνέχεια στη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεδριάζει σήμερα εκ νέου το ΣτΕ για τις άδειες. Ωστόσο ένας εκ των συμβούλων Επικρατείας νοσηλεύεται με έμφραγμα και πρέπει να αναπληρωθεί. Παράλληλα ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε τη διενέργεια έρευνας σε βάρος αντιπροέδρου του ανώτατου δικαστήριου.

«Εμποδίων» συνέχεια στη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεχίζονται τα "εμπόδια" όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ καθώς ένας εκ των συμβούλων Επικρατείας, ο Αριστόβουλος Βώρος, νοσηλεύεται με έμφραγμα στην εντατική, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναπληρωθεί.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας σε βάρος ανώτατου δικαστικού -αντιπροέδρου του ΣτΕ, κατά πληροφορίες-, μετά από δημοσίευμα που αφορά προσωπικές σχέσεις του με σπουδάστρια της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών το 2014.

Στο κλίμα αυτό η αυριανή διάσκεψη ξεκινά με «κακούς» οιωνούς, καθώς υπάρχει πρόβλεψη για δύο αναπληρωματικά μέλη.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έλεγαν ανώτατοι δικαστές, σύμφωνα με τους οποίους εφόσον χρειαστεί η αναπλήρωση πάνω από δύο συμβούλων Επικρατείας, η υπόθεση θα πρέπει να εκδικαστεί από την αρχή με άλλη σύνθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο δικαστικός λειτουργός ο οποίος βρίσκεται υπό πειθαρχική έρευνα, επί του παρόντος, δεν έχει κώλυμα να συμμετάσχει στη διάσκεψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v