Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλημμύρισε η Fraport Greece με 50.000 βιογραφικά

Τεράστιο το ενδιαφέρον των Ελλήνων να εργαστούν στη γερμανική Fraport, που αναλαμβάνει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Στις 50.000 τα βιογραφικά για τις θέσεις εργασίας. Ερχονται μεγάλες επενδύσεις στα αεροδρόμια.

Πλημμύρισε η Fraport Greece με 50.000 βιογραφικά

Στην ουρά, ζητώντας δουλειά από τη γερμανική Fraport, βρίσκονται ήδη 50.000 Ελληνες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, η βάση βιογραφικών της Fraport αριθμεί ήδη 50.000 βιογραφικά, τα οποία αυξάνονται με ρυθμό τουλάχιστον 300 βιογραφικών την ημέρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το στέλεχος της Fraport, μέχρι την άνοιξη η εταιρία θα απασχολεί 550 άτομα έναντι 70 σήμερα.

Οι 130 θέσεις θα αφορούν στελέχωση στο διοικητικό κέντρο της εταιρίας ενώ τα υπόλοιπα θα κατανέμονται στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, των οποίων αναλαμβάνει τη διαχείριση.

Αναφερόμενος στα έργα που θα υλοποιηθούν στα αεροδρόμια, επεσήμανε ότι σε ελάχιστα από αυτά θα γίνουν μόνο μικρής κλίμακας παρεμβάσεις, ενώ στα περισσότερα θα υλοποιηθούν επενδύσεις ολικής ανακαίνισης και επέκτασής τους.

Ανέφερε χαρακτηριστικά το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, το οποίο από κτιριακές υποδομές 5.000 τετραγωνικών μέτρων σήμερα, θα φθάσει τις 15.000 τ.μ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v