Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος πάμε σε κανάλια χωρίς άδεια

Στην περίπτωση που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, θα πρέπει να γυρίσουμε στο καθεστώς με τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς άδεια, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας. Εξαπέλυσε νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

Παππάς: Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος πάμε σε κανάλια χωρίς άδεια

«Για το θέμα της τροπολογίας, θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ, κι εγώ και η κυβέρνηση συνολικά, αφού περαιωθεί η προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ και εξαντληθεί οποιοδήποτε περιθώριο εξεύρεσης συναινέσεων», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος τόνισε πως «εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, γυρίζουμε σε ένα καθεστώς το οποίο είναι αντισυνταγματικό. Δηλαδή γυρίζουμε σε ένα καθεστώς με τηλεοπτικούς σταθμούς μη αδειοδοτημένους», σημείωσε.

«Και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα», υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε κανενός είδους πιέσεων.

Ο υπουργός Επικρατείας εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση προδικάζει το αποτέλεσμα των αποφάσεων του ΣτΕ.

Η ΝΔ καλεί συστηματικά τους δικαστές «να βγάλουν λεφτά από το δημόσιο ταμείο και να τα επιστρέψουν στους καναλάρχες», τόνισε.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v