Θεοχάρης: Στο Μαξίμου ξεμένουν σιγά-σιγά από εφεδρείες

Φαίνεται ότι εκεί στο Μαξίμου ξεμένουν σιγά-σιγά από εφεδρείες και καταφεύγουν σε λύσεις πανικού ευτελίζοντας δυστυχώς και τους θεσμούς Ας το ξανασκεφθούν πριν να είναι αργά», υπογραμμίζει ο Χ. Θεοχάρης.

Θεοχάρης: Στο Μαξίμου ξεμένουν σιγά-σιγά από εφεδρείες
H κυβέρνηση φαίνεται ότι δε διδάχθηκε τίποτα από την πρόσφατη πολιτική και στρατηγική της ήττα. Συνεχίζει το παιχνίδι με τους θεσμούς και τις ανεξάρτητες αρχές. Ανασύρει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα πρόσωπο από το παλιό πολιτικό σύστημα μόνο και μόνο για να κάνει επικοινωνιακή ρελάνς, αναφέρει ο Χ. Θεοχάρης για την πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει ο Β. Πολύδωρας την πρόταση του ΕΣΡ.

«Από την πρώτη στιγμή είχα ζητήσει την απόσυρση του νόμου Παππά και τη συγκρότηση ΕΣΡ που θα προχωρήσει το διαγωνισμό αδειοδότησης των καναλιών. Ενός ΕΣΡ με πρόσωπα ευρείας συναίνεσης και γνώστες του αντικειμένου.

Φαίνεται ότι εκεί στο Μαξίμου ξεμένουν σιγά-σιγά από εφεδρείες και καταφεύγουν σε λύσεις πανικού ευτελίζοντας δυστυχώς και τους θεσμούς Ας το ξανασκεφθούν πριν να είναι αργά», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Θεοχάρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v