Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα θα μιλήσει το ΤΧΣ για την Εθνική Τράπεζα

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας θα ανοίξει τα χαρτιά του το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. «Καμία ανάμειξη στις διοικητικές εξελίξεις στην Εθνική», διαμηνύει η κυβέρνηση που «επιφυλάσσεται» να τοποθετηθεί.

Σήμερα θα μιλήσει το ΤΧΣ για την Εθνική Τράπεζα

Με μια ανακοίνωση λίγων λέξεων το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δίνει παράταση στο θρίλερ αναφορικά με τη διοίκηση της Εθνικής.

«To Ταμείο θα προβεί σε ανακοίνωση των αποφάσεών του αύριο μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής», αναφέρεται δίνοντας με τον τρόπο αυτό νέα πίστωση χρόνου πριν τρέξουν οι εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΧΣ εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένο για το ότι δεν επιλέχθηκε ο «εκλεκτός» του Δ. Τσιτσιράγκος για τη θέση του προέδρου και αντ' αυτού ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής υπέρ του Π. Θωμόπουλου. 

Στις εξελίξεις υπάρχει παρέμβαση και από την πλευρά της κυβέρνησης. Κύκλοι της αντιπροεδρίας σημειώνουν ότι η κυβέρνηση «δεν έχει καμία ανάμειξη στη διαδικασία εκλογής διοίκησης της Εθνικής».

Τονίζουν δε, ότι «όσοι επιμένουν να μιλούν για κυβερνητικές παρεμβάσεις διάλεξαν λάθος στόχο». Η κυβέρνηση- καταλήγουν- «θα μιλήσει διεξοδικά όταν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει διαδικασία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v