Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κικίλιας: Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της θέσης του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κικίλιας: Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίων φιλοφρονήσεων, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της θέσης του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. 

Ο νέος εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την ευκαιρία που του έδωσε. «Είναι πολύ τιμητικό για μένα, ευχαριστώ θερμά τον φίλο μου Γιώργο Κουμουτσάκο, πράγματι είναι πολύ καίρια η θέση και η ευθύνη που αναλαμβάνει. Η θέση του εκπροσώπου έχει να κάνει μέσα από εσάς, τους δημοσιογράφους, με την επικοινωνία της ΝΔ με την κοινωνία. Να περάσουμε δηλαδή το μήνυμά μας στις πλατιές κοινωνικές μάζες,. Η νέα ελπίδα είναι αλήθεια, λυτρώνει τον κόσμο», σημείωσε.

Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε «εξαίρετο συνάδελφος και φίλο» τον Βασίλη Κικίλια και ευχαρίστησε «εκ καρδιάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μου ανέθεσε την ευθύνη της κρίσιμης θέσης του εκπροσώπου και τώρα κρίσιμο μου αναθέτει τον κρίσιμο τομέα εξωτερικών υποθέσεων,. Είναι βαριά η ευθύνη καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα ζητήματα, όπως το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι σχέσεις με την Αλβανία», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v