Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνικό περίπτερο στην έκθεση CeBIT 2017

Η CeBIT αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press and media activities, καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Εθνικό περίπτερο στην έκθεση CeBIT 2017

Η Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - Enterprise Greece με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, διοργανώνει ελληνική συμμετοχή με Εθνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, που θα διεξαχθεί στο Αννόβερο, από τις 20 μέχρι τις 24 Μαρτίου 2017.

Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press- and media activities, καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν ένα "must" για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους players του κλάδου.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, 221.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των 3.300 εκθετών από 70 χώρες. Πάνω από 50% των επισκεπτών επισκέπτεται αποκλειστικά την CeBIT, το 71% κατέχει θέση αρμόδιου λήψης αποφάσεων και το 31% έρχεται με συγκεκριμένα σχέδια επενδύσεων. Κατά μέσο όρο κάθε έκθετης αποκτά μέσω της παρουσίας του στην έκθεση 75 νέες επιχειρηματικές επαφές.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Deutsche Messe AG, διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία του γεγονότος αυτού για την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων σε μια διεθνή πλατφόρμα τεχνολογίας, προχώρησε στη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής με τη συνεργασία της Enterprise Greece, τον αρμόδιο φορέα για την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για την ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και για μια δυναμική παρουσία της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Εθνικό Περίπτερο μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 64 19 041 και στην Enterprise Greece, τηλ. 210 33 55 700. Πληροφορίες και στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις Διεθνείς Εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.cebit.de/home.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v