Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο διεξήχθη το Grow Greek Tourism Online

Tο Grow Greek Tourism Online απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Καραβάς, Digital Marketing Director της Media Cube.

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο διεξήχθη το Grow Greek Tourism Online

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το σεμινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Tο Grow Greek Tourism Online απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις ψηφιακές δεξιότητές τους, μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια αλλά και την ηλεκτρονική πλατφόρμα greektourism.withgoogle.com/certification

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, οι φοιτητές εκπαιδεύτηκαν σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως:

● Η ευκαιρία που λέγεται Internet
● Συμβουλές για ένα καλύτερο website
● Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πώς τις χρησιμοποιούμε
● Πώς διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media
● Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics
● Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Καραβάς, Digital Marketing Director της Media Cube και Google Partner Academy Program trainer.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο κεντρικό Αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την υποστήριξη της Σχολής Τουρισμού του Κολλεγίου και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθους συμμετεχόντων, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v