Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΔΕ: Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 10ο CEO Summit

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η εμπιστοσύνη ως μοναδικός παράγοντας αλλαγής σκηνικού. Το CEO Summit, διοργανώνεται από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, με συνδιοργανωτές τον ΣΕΒ, το ΙΟΒΕ, τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον ΣΕΤΕ.

ΕΕΔΕ: Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 10ο CEO Summit
Ηγετικές μορφές του επιχειρείν, της εκκλησίας, της επιστήμης, του αθλητισμού και της τέχνης αναδεικνύουν τη δύναμη του «Ενός» που οδηγεί στην επιτυχία του «μαζί» στο 10ο CEO Summit, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, το CEO Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά συνέδρια, συνεχίζοντας την παράδοση, στην δημιουργία ουσιαστικού περιεχομένου για περαιτέρω σκέψη, καθώς και στην ενίσχυση της επαγγελματικής δικτύωσης.

Στη φετινή διοργάνωση, μετά από μια 8ετία αβεβαιότητας και συνεχούς ύφεσης στο κοινωνικό- οικονομικό περιβάλλον, στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η εμπιστοσύνη ως μοναδικός παράγοντας αλλαγής σκηνικού, αφού είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όποιες και αν είναι οι στρατηγικές και οι καλές πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Η εμπιστοσύνη δεν είναι απλά μια θετική έννοια αλλά αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα επιβίωσης διότι σχετίζεται απόλυτα με τη συνεργασία, τη συλλογικότητα και τις συνέργειες. Στο πλαίσιο αυτού του ανθρωποκεντρικού θέματος θα θιγούν έννοιες όπως η ατομική επιλογή και η ατομική ευθύνη μέσα στις συλλογικότητες προκειμένου να επιτευχθεί ένα κοινό όραμα, να παραχθεί ένα κοινό αποτέλεσμα.

Έτσι, στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου, με θέμα «Μπορεί ο Έλληνας να συνεργαστεί;» ο Δημήτρης Α. Μαύρος, Μέλος ΔΣ της MRB, θα παρουσιάσει την Έρευνα: «Μαζί κατά δήλωση ή πραγματικά μαζί;». Στην συζήτηση που θα ακολουθήσει, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη, θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ανδρέας Αθανασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος – Κωτσόβολος - Dixons South East Europe, Γιώργος Βελέντζας, Διευθύνων Σύμβουλος – Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε, Μάρκος Βερέμης, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής – Upstream και Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ.

Στη δεύτερη ενότητα με θέμα «Η ατομική ευθύνη μέσα στις συλλογικότητες» κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Νανόπουλος, Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Υψηλών Ενεργειών του Πανεπιστημίου Texas A&M.

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει με συντονιστή τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Έλλις, θα συμμετάσχουν ακόμα οι Παναγιώτης Πικραμμένος, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας επί τιμή, Πρώην Πρωθυπουργός, Μάκης Μάτσας, Πρόεδρος της «ΜΙΝΩΣ – ΕΜΙ MUSIC» και Λευτέρης Πετρούνιας, Χρυσός Ολυμπιονίκης, Rio 2016.

Το συνέδριο θα ανοίξει με τις ομιλίες των Γεώργιου Πίττα, Προέδρου Ο.Ε. Συνεδρίου, Νικόλαου Βασιλείου, Προέδρου Δ.Ε. Τομέας Ηγεσίας ΕΕΔΕ, Θεόδωρου Φέσσα, Προέδρου ΣΕΒ, Κωνσταντίνου Π. Λαμπρινόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. ΕΕΔΕ και Δημήτρη Παπαδημητρίου, Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Το συνέδριο θα κλείσει με ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γαβριήλ.

Το CEO Summit, διοργανώνεται από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, με συνδιοργανωτές τον ΣΕΒ, το ΙΟΒΕ, τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον ΣΕΤΕ.

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εταιρείες: Chivas, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Edenred, Eurobank, Κωτσόβολος - Dixons South East Europe και Pharmathen. Υποστηρικτής η Xerox. Χορηγοί Επικοινωνίας: AdBusiness, Boussias Communications, European Business Review, Καθημερινή, Manager, Re:CSR και Retail. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: Advertising.gr, BusinessNews.gr και CSRNews.gr. Tηλεοπτικός χορηγός είναι το SBC TV.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v