Τι απαντά το Υπ. Εργασίας στις καταγγελίες εργαζομένων της Καρυπίδης

Η αντίδραση του υπουργείου μετά τις καταγγελίες τμήματος των εργαζομένων της εταιρίας για "ψεύδη και ανακρίβειες".

Τι απαντά το Υπ. Εργασίας στις καταγγελίες εργαζομένων της Καρυπίδης

Φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί που δεν επιδιώκουν να κινούνται σε καθεστώς αντικειμενικότητας στην υπόθεση "ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.", επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο εργασίας.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, σημειώνει, πώς ένα τμήμα των εργαζομένων της εταιρείας υπό τον τίτλο "Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.»" καταγγέλλει το Υπουργείο Εργασίας για μια σειρά «ψεύδη και ανακρίβειες».

Και αυτό παρότι στις 28/11/16 το Υπουργείο είχε εκφράσει δημόσια την καταγγελία του για όσα παραπειστικά διακινεί η εταιρεία "ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.".

Τούτη την ώρα το πρόβλημα είναι να προσδιορίσουν οι εργαζόμενοι (στο σύνολό τους βέβαια) ότι ο πραγματικός εχθρός τους δεν είναι το Υπουργείο Εργασίας, που αγωνίζεται να βρει λύση σε όφελος τους, αλλά αυτή η παραβατική επιχειρηματικότητα που εκπροσωπεί η εταιρεία "ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.".

Το πρόβλημα δεν επιδέχεται πολιτικές ή μικροπολιτικές εκμεταλλεύσεις, αλλά απαιτεί ωριμότητα και σταθερότητα για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v