Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποτάμι: Να σταματήσουμε το χασμουρητό του κ. Τόσκα

Βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια. Μάλιστα, κάλεσε τον δήμο, τα κόμματα και τους κατοίκους και επαγγελματίες τις περιοχής να αντιδράσουν συλλογικά.

Ποτάμι: Να σταματήσουμε το χασμουρητό του κ. Τόσκα
Οι «Αθανάσιοι Διάκοι» όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο πολιτικός πατέρας και μέντορας του κ. Τσίπρα έκαψαν και χθες τα Εξάρχεια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Όπως σημειώνει, «Τις προηγούμενες ημέρες είχαν εξοπλίσει τις ταράτσες με μολότοφ, είχαν μοιράσει “προσκλητήρια” και “προειδοποιήσεις”, είχαν μεταφέρει ένα νταμάρι πέτρες στα στενά και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη συνέχιζε το βαθύ χασμουρητό του. “Ας τους να κάψουν, να ξεθυμάνουν” είναι το δόγμα του υπουργού Τόσκα και κάποιος πρέπει να του πει “ως εδώ”.

Μάλιστα, το Ποτάμι καλεί τον δήμο, τα δημοκρατικά κόμματα και τους εκπροσώπους των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής των Εξαρχείων «να συνεργασθούμε και να αποφασίσουμε τι θα γίνει επιτέλους με την πόλη μας. Θα την αφήσουμε έρμαιο στους χουλιγκάνους και τους ναρκέμπορους ή θα την προστατεύσουμε. Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά; Ή θα συμβιβαστούμε με την μετατροπή τους σε έρημο τόπο και άβατο για κάθε λογής εγκληματίες»;

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση τονίζει ότι το «ως εδώ» αυτήν τη φορά πρέπει να ακουστεί μέχρι το ερμητικά κλειστό και καλά φυλασσόμενο Μέγαρο Μαξίμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v