Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξημένη 3,7% η ασφαλιστική παραγωγή στο ενδεκάμηνο

Ο κλάδος ζωής καταγράφει άνοδο 5,1% σε ετήσια βάση, στο 1,71 δισ. ευρώ, ενώ ο κλάδος ζημιών καταγράφει άνοδο 2,3%, στο 1,7 δισ. ευρώ. Τι δείχνει η έρευνα της ΕΑΕΕ.

Αυξημένη 3,7% η ασφαλιστική παραγωγή στο ενδεκάμηνο

Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου κατά 3,7% σε ετήσια βάση, στα 3,41 δισ. ευρώ, καταγράφει σχετική έρευνα της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. 

Ο κλάδος ζωής καταγράφει άνοδο 5,1% σε ετήσια βάση, στο 1,71 δισ. ευρώ, ενώ ο κλάδος ζημιών καταγράφει άνοδο 2,3%, στο 1,7 δισ. ευρώ.  

Οπως αναφέρει η ΕΑΕΕ, τον Νοέμβριο του 2016, οι ασφαλίσεις Ζωής αύξησαν την παραγωγή τους σε μηνιαία βάση για πέμπτο συνεχόμενο μήνα.

Οι ασφαλίσεις κατά Ζημιών κατέγραψαν επίσης άνοδο τον ίδιο μήνα (ο ένατος μήνας με αύξηση εντός του ενδεκαμήνου του 2016), με συνέπεια να καταγραφεί αύξηση της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων σε μηνιαία βάση (+23,7%) για πέμπτο συνεχόμενο μήνα εντός του 2016.

Συνολικά, η παραγωγή ασφαλίστρων του ενδεκαμήνου Ιανουαρίου-Νοεμβρίου αυξήθηκε κατά 3,7%, έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v