Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση του ΒΕΠ με τον πρόεδρο της Enterprise Greece

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, το ΒΕΠ σε συνεργασία με την Enterprise Greece, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο και στοχευόμενο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και κατάρτισης για τα μέλη του με έμφαση στην εξωστρέφεια.

Συνάντηση του ΒΕΠ με τον πρόεδρο της Enterprise Greece
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για στήριξη των ΜμΕ μελών του, με έμφαση στην εξωστρέφεια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Enterprise Greece κ. Χρήστο Στάικο, στα γραφεία του Οργανισμού.

Το ΒΕΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο α΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Διευθυντής κ. Μιχάλης Γιάγκας και οι Ειδικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Χαλόφτης και Ευδοκία Μαυρομμάτη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη-επιχειρήσεις του ΒΕΠ και ιδιαιτέρα στο θέμα των εξαγωγών και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, καθώς και στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές.

Τις υπηρεσίες που παρέχει η Enterprise Greece παρουσίασε αναλυτικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Χρήστος Στάικος, καθώς και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη του ΒΕΠ για προσεγγίσουν νέες αγορές και να εντοπίσουν νέους εταίρους έτσι ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με την Enterprise Greece, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο και στοχευόμενο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και κατάρτισης για τα μέλη του, με σκοπό να αξιοποιήσουν βέλτιστες πρακτικές και να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις της αγοράς, προκείμενου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v