Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΧΣ: Δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος για CEO

Οι υποψηφιότητες δεν ικανοποίησαν την Επιτροπή Επιλογής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εισηγήσεις για άμεση επανάληψη της διαδικασίας. Οι δυο άγονες διαγωνιστικές διαδικασίες.

ΤΧΣ: Δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος για CEO

Στην επανάληψη της διαδικασίας διερεύνησης ενδιαφέροντος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Επιλογής, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώθηκε στις 22 Ιανουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν αρκετά στελέχη που κατέθεσαν αίτηση στη Stanton Chase, που έτρεξε για λογαριασμό της Επιτροπής Επιλογής τον διαγωνισμό.

Οι υποψηφιότητες δεν ικανοποίησαν όμως την Επιτροπή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εισηγήσεις για άμεση επανάληψη της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι έχουν παρέλθει επτά μήνες από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της προηγούμενης διοίκησης, που οδήγησε στις παραιτήσεις όλων των μελών της εκτελεστικής επιτροπής του ΤΧΣ, και δύο διαγωνιστικές διαδικασίες που για διαφορετικούς λόγους κατέληξαν άγονες.

Ο κ. Β. Κατσικιώτης που διορίστηκε ως διευθύνων σύμβουλος αρνήθηκε να αναλάβει καθήκοντα για σειρά από λόγους, ενώ ο πρώτος επιλαχών Κ. Μιχαηλίδης δεν αποδέχθηκε τη θέση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v