Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καζιμίρ (Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ): Δεν πληρώνω τίμημα για συμμετοχή του ΔΝΤ

Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κανένα τίμημα για τη συμμετοχή του ΔΝΤ, εγκρίνοντας ελάφρυνση χρέους του είδους που θέλει το ΔΝΤ και η Ελλάδα δεν χρειάζεται, γράφει ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ.

Καζιμίρ (Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ): Δεν πληρώνω τίμημα για συμμετοχή του ΔΝΤ

Με μια σειρά από tweets πήρε θέση αναφορικά με την Ελλάδα ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών. Η Ελλάδα αναμένεται να είναι το κύριο θέμα στο Eurogroup γράφει ο Π. Καζιμίρ. «Ναι, η Ελλάδα πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πολλά πρέπει να γίνουν και από τις δύο πλευρές στο τραπέζι».

Είναι θετικό να ακούμε από τον Κλ. Ρέγκλινγκ ότι θα χρειαστούν πολύ λιγότερα χρήματα από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης. «Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κλείσουμε την αξιολόγηση τις επόμενες εβδομάδες.

«Εχουμε εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία. Μπορώ να πω εκ πείρας ότι η Ελλάδα είναι ένα θέμα που θες να αποφύγεις στην προεκλογική καμπάνια».

«Σε ό,τι αφορά τους φίλους μας στο ΔΝΤ, μας αρέσουν και είναι καλό, φυσικά, να τους έχουμε μαζί μας. Αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κανένα τίμημα για τη συμμετοχή τους, εγκρίνοντας ελάφρυνση χρέους του είδους που θέλει το ΔΝΤ και η Ελλάδα δεν χρειάζεται».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v