Δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες μελών του ΔΣ της ΑΕΠΙ

Για την υπόθεση κακοδιαχείρισης στην ΑΕΠΙ βρίσκεται σε εξέλιξη διπλή έρευνα, τόσο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όσο και από τη ΦΑΕ Αθηνών. Τη δέσμευση διέταξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες μελών του ΔΣ της ΑΕΠΙ

Στην δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών μελών του Δ.Σ. της ΑΕΠΙ προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τη δέσμευση διέταξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του και αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά προσωπικούς και εταιρικούς λογαριασμούς μελών του Δ.Σ. καθώς και θυρίδες.

Για την υπόθεση κακοδιαχείρισης στην ΑΕΠΙ βρίσκεται σε εξέλιξη διπλή έρευνα, τόσο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όσο και από τη ΦΑΕ Αθηνών. Βάση για την έρευνα αποτελεί πόρισμα φορολογικού ελέγχου στο οποίο καταγράφονται υπέρογκες αμοιβές των μελών του Δ.Σ. οι οποίες άγγιζαν ακόμα και τα 52.000 ευρώ μηνιαίως.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας εξετάζεται αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της εγκληματικής οργάνωσης, της απιστίας, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Ο φορολογικός έλεγχος που έγινε στην ΑΕΠΙ αφορά τα έτη 2010-2015 και διετάχθη από την Εισαγγελία μετά την άρνηση της να δεχθεί διαχειριστικό έλεγχο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v