Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρούτσης: Ναυάγιο η εξέλιξη του Eurogroup

Επικαλούμενος τα στοιχεία του συστήματος Εργάνη ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι το τελευταίο πεντάμηνο χάθηκαν 114.223 θέσεις εργασίας.

Βρούτσης: Ναυάγιο η εξέλιξη του Eurogroup

«Έχουμε μπει σε καθοδικό φαύλο κύκλο με δραματικές επιπτώσεις» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης στη σκιά του χθεσινού Eurogroup.

«Η χθεσινή εξέλιξη στο Eurogroup ισοδυναμεί με ναυάγιο, έχουμε μπει σε καθοδικό φαύλο κύκλο με δραματικές επιπτώσεις σε οικονομία και στην κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

«Η κυβέρνηση δεν θα συζητήσει σε πολιτικό επίπεδο στις Βρυξέλλες, θέλει να δείξει ότι δίνει μάχες, δίνει μάχες οπισθοφυλακής και παραποίησης της αλήθειας, το θέμα παραμένει σε τεχνικό επίπεδο με τους επικεφαλής της τρόικας» δήλωσε μάλιστα.

Επικαλούμενος τα στοιχεία του συστήματος Εργάνη ο βουλευτής πρόσθεσε ότι το τελευταίο πεντάμηνο χάθηκαν 114.223 θέσεις εργασίας, ένα ιστορικό ρεκόρ όπως είπε. «Τα επίπεδα της καταγεγραμμένης ανεργίας είναι τα υψηλότερα όλων των εποχών, ενώ έχουμε και ενίσχυση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης» επισήμανε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v