Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Thomas Cook: Αυξημένες 40% οι κρατήσεις Βρετανών για Ελλάδα

Η βρετανική τουριστική εταιρία τόνισε πως οι φετινές κρατήσεις είναι ήδη κατά 10% αυξημένες σε σχέση με πέρυσι. Άνοδος μέχρι και 40% στις ελληνικές κρατήσεις, ενώ οι ταξιδιώτες επιστρέφουν σε Τουρκία και Αίγυπτο μετά την περσινή βουτιά.

Thomas Cook: Αυξημένες 40% οι κρατήσεις Βρετανών για Ελλάδα

Η Thomas Cook, ο μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της Βρετανίας, γνωστοποίησε ότι η αγορά διακοπών αρχίζει να ανακάμπτει, αφότου μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων και η πολιτική αναταραχή μείωσε πέρυσι τη ζήτηση.

Οι κρατήσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι ήδη κατά 10% αυξημένες σε σχέση με πέρυσι, ενώ η εταιρία τόνισε ότι «βλέπει 'πρόωρες ενδείξεις' πως οι πελάτες αρχίζουν να επιστρέφουν στην Τουρκία και στην Αίγυπτο», μεταδίδουν οι Financial Times.

Η ζήτηση για τις δύο αυτές χώρες υποχώρησε απότομα μετά τον βομβαρδισμό αεροπλάνου από το θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ και τη βίαιη απόπειρα του τουρκικού στρατού να ανατρέψει την κυβέρνηση.

Η Thomas Cook επεσήμανε ότι είχε επεκτείνει την προσφορά ελληνικών πακέτων και κρατήσεων για τις καλοκαιρινές διακοπές μέχρι και 40%.

Στη Βρετανία, η εταιρία τόνισε πως ο αριθμός των κρατήσεων έχει παραμείνει αμετάβλητος και οι μέσες τιμές έχουν ενισχυθεί κατά 3%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v