Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΑΕΔ: Παραχωρεί οικόπεδο στο Δήμο Ελευσίνας

Ο ΟΑΕΔ παραχωρεί στο Δήμο Ελευσίνας τη χρήση οικοπεδικής έκτασης εμβαδού 1.870 τ.μ. μετά του υπάρχοντος σκελετού τριώροφου κτιρίου συνολικής επιφανείας 2.400 τ.μ.

ΟΑΕΔ: Παραχωρεί οικόπεδο στο Δήμο Ελευσίνας

Την Ελευσίνα θα επισκεφθούν η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθ. Μαρία Καραμεσίνη και ο β’ Αντιπρόεδρος κ. Παναγής Καρέλας, αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η υπογραφή των συμβάσεων χρησιδανείου με τον Δήμο Ελευσίνας, με το οποίο ο ΟΑΕΔ παραχωρεί τη χρήση οικοπεδικής έκτασης εμβαδού 1.870 τ.μ. μετά του υπάρχοντος σκελετού τριώροφου κτιρίου συνολικής επιφανείας 2.400 τ.μ. Ο Δήμος θα αποπερατώσει τις εργασίες στο κτίριο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις πολιτιστικές του δραστηριότητες.

Η υπογραφή των συμβάσεων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 10.30 πμ.

Στη συνέχεια η Διοικήτρια και ο Αντιπρόεδρος θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στους οικισμούς Εργατικών Κατοικιών “Ελευσίνα IV” και “Ελευσίνα V”, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο ακίνητο, καθώς και τρία διατηρητέα παλαιά βιομηχανικά κτίρια, των οποίων εκκρεμεί η αποκατάσταση και η απόδοσή τους στον Δήμο Ελευσίνας για την εγκατάσταση νέων κοινωφελών χρήσεων για το σύνολο της πόλης.

Τέλος, η Διοικήτρια και ο Αντιπρόεδρος θα επισκεφθούν το ΚΠΑ2 Ελευσίνας. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των άµεσων κι αµφίδροµων επαφών της Διοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόµενους του Οργανισµού σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v