Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά κινούνται οι τιμές των ξενοδοχείων

Πώς διαμορφώνονται τα νέα δεδομένα στις ελληνικές πόλεις. Που καταγράφονται αυξήσεις και που μειώσεις τιμών.

Ανοδικά κινούνται οι τιμές των ξενοδοχείων

Αυξήσεις παρατηρήθηκαν στις τιμές των περισσότερων Ελληνικών προορισμών σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία της trivago που σημειώνει ότι παρατηρήθηκαν και μειώσεις σε μερικούς προορισμούς.

Στα Χανιά, η μέση τιμή είναι 71 ευρώ, μειωμένη κατά 2,7 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι. Ελαφρώς υψηλότερη τιμή έχουν τα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο, όπου η τιμή είναι 77 ευρώ. Στην Κέρκυρα, ενώ η μέση τιμή παρέμεινε αμετάβλητη σε σύγκριση με την περσινή στα 67 ευρώ, μειώθηκε κατά 10,7 τοις εκατό σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στο Ναύπλιο η τιμή είναι 75 ευρώ, 4,2 τοις εκατό υψηλότερη από την αντίστοιχη περσινή ενώ στην Πάργα παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 18,8 τοις εκατό, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 57 ευρώ.

Στη Σαντορίνη η μέση ξενοδοχειακή τιμή είναι 147 ευρώ που αντιστοιχεί σε 5 τοις εκατό αύξηση σε σχέση με το περασμένο έτος και σε 14,8 τοις εκατό αύξηση σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Αύξηση των τιμών παρατηρήθηκε στην Μονεμβασία, όπου η τιμή διαμορφώθηκε στα 63 ευρώ, αυξημένη κατά 12,5 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι.

Στην Καβάλα και την Λάρισα παρατηρήθηκε πτώση των τιμών κατά 23,7 και 33 τοις εκατό αντίστοιχα.

Τέλος, στην Σύρο, η μέση τιμή είναι 55 ευρώ, μειωμένη κατά 21,4 τοις εκατό σε σχέση με τον Μάρτιο και κατά 3,5 τοις εκατό σε σχέση με το περσινό έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v