Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Μιχ. Δακτυλίδης νέος πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ

Μεγάλη προσέλευση στις εκλογές για τη νέα διοίκηση της εργοληπτικής οργάνωσης. Στόχος η ενίσχυση του ΤΜΕΔΕ, η εξασφάλιση περισσότερων έργων για την περιφέρεια και η επίτευξη ενιαίας έκφρασης για τον κατασκευαστικό κλάδο.

Ο Μιχ. Δακτυλίδης νέος πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ

Με σημαντική προσέλευση εργοληπτών, τόσο στην Αθήνα όσο και στα 13 Περιφερειακά Τμήματα σε όλη τη χώρα, ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι διήμερες διαδικασίες για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής, Αντιπροσωπείας και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2017-2020. Τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν για μία ακόμη φορά σε πανελλαδική κλίμακα πρώτη δύναμη το συνδυασμό “ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ”, με ποσοστό 65,3%.

Νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΕΔΜΕΔΕ ανακηρύχθηκε ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, με Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Γκολιόπουλο και Γενικό Γραμματέα τον κ. Ευάγγελο Κασσελά. O Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σημαντική προσέλευση των εργοληπτών, τονίζοντας, ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τα προβλήματα του κατασκευαστικού κλάδου.

Παράλληλα ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης επισήμανε ότι μεγάλο μέρος των πρωτοβουλιών του για την επόμενη τριετία θα επικεντρωθεί :
• στην ενίσχυση του ΤΜΕΔΕ για τη στήριξη κατ’ αρχήν των ατομικών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων,
• στην εξασφάλιση περισσότερων έργων για την περιφέρεια
• και στην επίτευξη ενιαίας έκφρασης του κατασκευαστικού κλάδου μέσα από τη συγκρότηση Εθνικής Συνομοσπονδίας.

Επίσης ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης τόνισε ότι "η επικράτηση, για μια ακόμη φορά, της παράταξης “ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ” που είχε την ευθύνη της διοίκησης της ΠΕΔΜΕΔΕ για την παρελθούσα τριετία υπό την Προεδρία του Γεωργίου Ρωμοσιού, επιβεβαιώνει την εκ νέου εμπιστοσύνη από την πλειοψηφία των μελών της Ένωσης, για τη συνετή και συνεπή αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου, έχοντας σαν γνώμονα την προάσπιση των καλώς νοούμενων συμφερόντων των μελών της, την ανύψωση του κύρους και της ισχύος της ΠΕΔΜΕΔΕ, και κυρίως την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων και ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη της Ένωσης".

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ( Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) είναι Πρωτοβάθμια Οργάνωση και καλύπτει όλο το φάσμα των εργοληπτικών επιχειρήσεων και στελεχών αυτών που ασχολούνται με την κατασκευή των Δημοσίων Έργων (από τις ατομικές εργοληπτικές επιχειρήσεις έως και τους κατασκευαστικούς ομίλους 7ης τάξης). Η ΠΕΔΜΕΔΕ έχει συστήσει 14 Περιφερειακά Τμήματα σε όλη τη χώρα και είναι η μοναδική ελληνική Εργοληπτική Οργάνωση που εκπροσωπεί στη χώρα στο εξωτερικό ως μέλος της Ομοσπονδίας της Ευρωπαϊκής Κατασκευαστικής Βιομηχανίας (F.I.E.C. – Federation de l’ Industrie Europeenne de la Construction) καθώς και των Ευρωπαίων Διεθνών Κατασκευαστών (E.I.C. – European International Contractors).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v