Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοσκοβισί: Στο τέλος πρέπει να βρούμε κοινή γραμμή με ΔΝΤ

«Αν προσπαθούμε να αντιταχθούμε ο ένας στον άλλο, δεν θα εξυπηρετήσουμε τον σκοπό μας», δήλωσε ο επίτροπος μετά το ραντεβού με Τσακαλώτο-Χουλιαράκη. Αισιόδοξος για τη συμφωνία.

Μοσκοβισί: Στο τέλος πρέπει να βρούμε κοινή γραμμή με ΔΝΤ

Φιλικό, εποικοδομητικό και θετικό χαρακτήρισε ο Πιερ Μοσκοβισί το κλίμα στη συνάντηση που είχε με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Χουλιαράκη.

Εχουμε τις πολιτικές παραμέτρους, τις συζητήσαμε στη Μάλτα και πρέπει να τις εφαρμόσουμε, γι’ αυτό οι θεσμοί επιστρέφουν στην Αθήνα, είπε ο Ευρωπαίος επίτροπος, εκτιμώντας ότι όλοι έχουν πολύ εποικοδομητική διάθεση.

«Το γεγονός ότι υπήρξε ένα πολύ υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα δείχνει ότι το πρόγραμμα είναι εντός τροχιάς», σημείωσε. «Εχω την αισιοδοξία και τη θέληση».

Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά στις διαφορές με το ΔΝΤ. Δουλεύουμε μαζί με το ΔΝΤ για να φτάσουμε σε κοινά νούμερα, είπε. Αν προσπαθούμε να αντιταχθούμε ο ένας στον άλλον, δεν θα εξυπηρετήσουμε τον σκοπό μας. Στο τέλος θα είμαστε μαζί στην ανάλυση για το πρόγραμμα και θα φτάσουμε σε ένα κοινό SLA, κατέληξε.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v