Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 30 Μαΐου το 5th Greek Exports Forum

Στο συνέδριο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εισαγωγικής ενότητας. Την αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπήσει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις 30 Μαΐου το 5th Greek Exports Forum

Σε μία χρονιά-σταθμό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις εξαγωγές να αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα για την αναπτυξιακή της στροφή, διοργανώνεται την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το 5th Greek Exports Forum, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Διοργανωτές για πέμπτο συνεχόμενο έτος είναι η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και η Ethos Events, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στο συνέδριο έχει προσκληθεί και θα τιμήσει τους διοργανωτές με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης. Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εισαγωγικής ενότητας του 5th Greek Exports Forum, δίνοντας το στίγμα της "Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης: 2021".

Από το βήμα του 5th Greek Exports Forum, τις θέσεις και της προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αναπτυξιακό μοντέλο της οικονομίας και την ενίσχυση των εξαγωγών θα παρουσιάσει η βουλευτής της Nέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ΕΝΔΥ ΟΕΥ και της Ethos Εvents.

Υπουργοί της κυβέρνησης, στελέχη των φορέων εκπροσώπησης των επιχειρήσεων και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των τραπεζών θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους για το νέο εξωστρεφές αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας, μέσα από το πρώτο σε σύνολο πέντε πάνελ που έχει οργανώσει το 5th Greek Exports Forum.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου είναι τα παρακάτω:

Ενότητα 1: Η εξωστρέφεια της οικονομίας οδηγεί στην έξοδο από την κρίση: Εθνική υπόθεση.
Ενότητα 2: Η εφαρμογή των πολιτικών για την ενίσχυση των εξαγωγών.
Ενότητα 3: Χρηματοδότηση και ασφάλιση, τα "όπλα" των εξαγωγέων.
Ενότητα 4: Τα success stories εξαγωγικών επιχειρήσεων.
Ενότητα 5: Τα μέσα για την ανταγωνιστικότητα των εξαγόμενων προϊόντων. Ηλεκτρονικό εμπόριο, πιστοποίηση, marketing, cyber security, e-commerce, υπηρεσίες ΗR

To forum φέτος αποτελείται από το συνεδριακό κομμάτι αλλά και τρεις παράλληλες δράσεις οι οποίες είναι:

1. Β2Β συμβουλευτικές συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με στελέχη των Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ)
2. B2B συμβουλευτικές συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με εκπροσώπους διμερών επιμελητηρίων.
3. Β2Β συμβουλευτικές συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με εκπροσώπους μεγάλων χορηγών του φόρουμ.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.exports.ethosevents.eu/ .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v