Συνεργασία KPI Institute-Zeler Advisory στην ανάπτυξη επιχειρηματικής αριστείας

Η συνεργασία των δύο εταιριών ξεκινάει με την υλοποίηση της ναυαρχίδας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του KPI Institute - Certified KPI Professional.

Συνεργασία KPI Institute-Zeler Advisory στην ανάπτυξη επιχειρηματικής αριστείας

Το KPI Institute και η Zeler Advisory με χαρά ανακοινώνουν την συνεργασία τους στον τομέα παροχής επιχειρηματικών λύσεων που οδηγούν τους οργανισμούς σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και αυξάνουν την προστιθέμενη αξία προς τους μετόχους τους.

Το KPI Institute και η Zeler Advisory είναι δύο οργανισμοί που μοιράζονται το ίδιο όραμα και στόχος τους είναι να υποστηρίξουν ενεργά και με τα κατάλληλα εργαλεία οργανισμούς στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το KPI Institute είναι ένας οργανισμός που εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών λύσεων και εκπαίδευσης στον τομέα της Διοίκησης της Απόδοσης και των Δεικτών Απόδοσης (KPIs). Η συνεργασία των δύο εταιριών ξεκινάει με την υλοποίηση της ναυαρχίδας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του KPI Institute - Certified KPI Professional.

Το σεμινάριο που έχει ως στόχο να πιστοποιήσει τους συμμετέχοντες, δίνει στον συμμετέχοντα την ευκαιρία να εντρυφήσει στο πώς να χτίσει ένα framework που έχει ως στόχο να διαχειριστεί την εταιρική απόδοση μέσω των Key Performance Indicators, από την στιγμή που επιλέγονται και καταγράφονται μέχρι την συλλογή αποτελεσμάτων και παρουσίασης τους σε αναφορές απόδοσης..

Το πρώτο αυτό σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29, 30,31 Μαίου, και θα υλοποιηθεί από τον Κο Adrian Brudan - General Manager EMEA του KPI Institute.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο www.zeleradvisory.com αλλά και από την κα Σοφία Θωμαίδου στο 210 6850320  και στο [email protected] .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v