Σαββάκης: Η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη ταχύτητα της ΕΕ

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ τόνισε στις συναντήσεις που είχει πως η εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής προοπτικής αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για την εμπέδωση εμπιστοσύνης που είναι καθοριστικό στοιχείο για να ξεπεραστεί η κρίση.

Σαββάκης: Η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη ταχύτητα της ΕΕ

Κατά το διήμερο, Τετάρτης και Πέμπτης, 26 και 27 Απριλίου, ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), κ.κ. Α. Σαββάκης και Γ. Σταύρου, πραγματοποίησαν συναντήσεις με Ευρωπαίους Αξιωματούχους, κατά τις οποίες αναδείχθηκε ο ρόλος και η σημασία της Βόρειας Ελλάδας στη δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, με στόχο τη βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη της χώρας μας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΒΒΕ.

Στο πλαίσιο των παραπάνω συναντήσεων, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ τόνισε ότι, η εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής προοπτικής αποτελεί το σημαντικότερο  παράγοντα για την εμπέδωση εμπιστοσύνης και σταθερότητας,  που είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για να ξεπεραστεί η κρίση που ταλανίζει τη χώρα.

Αναφορικά με τις διαφαινόμενες μελλοντικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, υπογράμμισε ότι, η χώρα μας θα πρέπει να ανήκει στις Ευρωπαϊκές χώρες της πρώτης ταχύτητας εμβαθύνοντας και διευρύνοντας τη θέση της στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v