Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επισκέψεις δημοσιογράφων και bloggers στην Κέρκυρα

Δύο δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Κέρκυρα το διάστημα 27 Απριλίου ως 2 Μαΐου, με σκοπό να συλλέξουν πληροφοριακό υλικό για αφιερώματα, αναφέρει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Επισκέψεις δημοσιογράφων και bloggers στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού και εν προκειμένω (σε αντιστοιχία) Γαλλίας και Αυστρίας, πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις της Γαλλίδας δημοσιογράφου Dorisse Pradal από το περιοδικό "Fly and Go" από 27 Απριλίου ως 1 Μαΐου και της Ελβετίδας Blogger Ellen Gromann από 27 Απριλίου ως 2 Μαΐου, με σκοπό να συλλέξουν πληροφορικό υλικό ώστε να συντάξουν σχετικά αφιερώματα.

Η κα Pradal γράφει στο περιοδικό "Fly and Go", το οποίο διανέμεται σε 45.000 αντίτυπα στο αεροδρόμιο της Τουλούζης και μεταφράζεται σε έξι γλώσσες. Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο της Τουλούζης από φέτος τον Μάιο θα συνδεθεί με απευθείας αεροπορικά με την Κέρκυρα. H κα Gromann γράφει στο blog Patotra.com, το οποίο έχει πολλές χιλιάδες αναγνώστες και μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά, πέραν των Γραφείων Ε.Ο.Τ. Γαλλίας και Αυστρίας, για την υποστήριξη και την επιτυχία των δυο αυτών δημοσιογραφικών αποστολών:

Τον Δήμο Κέρκυρας, τον Δήμο Παξών, το Μουσείο του Αχίλλειου, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και Ανάκτορο Μιχαήλ και Γεωργίου, το Μουσείο Casa Parlante.

Τα ξενοδοχεία Cavalieri, Mayor Mon Repos Palace και Paxos Club για τη φιλοξενία.

Τα εστιατόρια Ρουβάς, Pomo d'oro, Ελισάβετ (Δουκάδες), Ταβερνάκι της Μαρίνας, Παξινός (Μπενίτσες) και Βενετσιάνικο Πηγάδι για την παροχή γευμάτων.

Την ακτοπλοϊκή εταιρεία Kamelia Lines για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέρκυρα-Παξοί μετ' επιστροφής.

Τη Σαπωνοποιία Πατούνης, την ποτοποιία Μαυρομάτης, την οινοποιία Νικολούζος, τη μικροζυθοποία Corfu Beer, την Ελαιουργία The Governor και το Περιφερειακό Γραφείο Σ.Ε.Τ.Ε. Ιονίων Νήσων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v