Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΟΠΑ

Για το πρόγραμμα με τίτλο «Εφαρμοσμένα Οικονομικά Στρατηγικές Αποφάσεις και Ρύθμιση Αγορών» αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ως τις 2 Ιουνίου.

Συνεχίζονται τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΟΠΑ

Με περισσότερους από 500 απόφοιτους το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης Μερικής Φοίτησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με κατεύθυνση τα “Εφαρμοσμένα Οικονομικά Στρατηγικές Αποφάσεις και Ρύθμιση Αγορών” και τη “Χρηματοοικονομική” συνεχίζει την πορεία του και για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Με ιστορία τεσσάρων δεκαετιών καθώς είναι το πρώτο που οργάνωσε συστηματικά Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα (1978) το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ ανακοινώνει ότι θα δέχεται αιτήσεις υποψηφιότητας για το ΠΜΣ Μερικής Φοίτησης έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε στελέχη (απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ) του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα (συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, των τραπεζών, των χρηματοοικονομικών οργανισμών, των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών, των ρυθμιστικών αρχών κ.λπ.) που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους και επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για να επιταχύνουν την επαγγελματική τους εξέλιξη, αναβαθμίζοντας συγχρόνως την εργασία τους και την προσφορά τους. Συνιστάται, επίσης, και σε στελέχη που βρίσκονται σε στάδιο μετάβασης από μια θέση ή επαγγελματικό πεδίο σε κάποιο άλλο.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων για την κριτική θεώρηση επιχειρησιακών προβλημάτων και την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Το Πρόγραμμα εφοδιάζει τους φοιτητές με όλες τις απαραίτητες θεμελιώδεις οικονομικές και ποσοτικές γνώσεις και έννοιες, καθώς και όλα τα αναλυτικά εργαλεία για να αξιολογήσουν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις του υπάρχοντος και συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού και γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος.

Πληροφορίες και αιτήσεις για το ΠΜΣ παρέχονται από τη Γραμματεία του Προγράμματος Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, 113 62 Αθήνα, 9ος όροφος, γραφείο 909, Tηλ. 2108203649, Ώρες 15:00-19:30, email: [email protected] ή στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.appliedeconomics.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v