Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρηματίες ενοικιαζόμενων δωματίων απειλούν να καταθέσουν τις άδειες

Η ΣΕΤΚΕ, συνομοσπονδία των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων ζητά από τα μέλη της να καταθέσουν τις άδειες λειτουργίας προκειμένου να ενταχθούν στα ειδικά προνόμια της "βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων".

Επιχειρηματίες ενοικιαζόμενων δωματίων απειλούν να καταθέσουν τις άδειες

Συνεχίζεται η αντίδραση στελεχών του τουριστικού κλάδου για τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο και απελευθερώνουν τη βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων (Airbnb). 

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) καλεί όλους τους επιχειρηματίες μέλη της, εφόσον η κυβέρνηση ψηφίσει την απελευθέρωση της αγοράς της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων με το άρθρο 84 του πολυνομοσχεδίου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», να καταθέσουν τις άδειες λειτουργίας τους προκειμένου να ενταχθούν στα ειδικά προνόμια της «Βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού», ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v