Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεμέρ (Γάλλος ΥΠΟΙΚ): Μπορούμε να βρούμε λύσεις

«Μπορούμε να βρούμε λύσεις για το θέμα της Ελλάδας, αρκεί να έχουμε καλή διάθεση και φαντασία», διαμηνύει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών.

Λεμέρ (Γάλλος ΥΠΟΙΚ): Μπορούμε να βρούμε λύσεις

Δουλειά των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών να βρουν συγκλίσεις στις διαφορετικές θέσεις που υπάρχουν, δήλωσε ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ προσερχόμενος στο Eurogroup.

Ελπίζω ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία, προσέθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο μπορεί να βρεθεί λύση, δεδομένου ότι ο Σόιμπλε διαμηνύει πως οι αποφάσεις για το χρέος πρέπει να περάσουν από το γερμανικό κοινοβούλιο, είπε: «Μπορούμε να βρούμε λύσεις για το θέμα της Ελλάδας, αρκεί να έχουμε καλή διάθεση και φαντασία».

Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις με πιο θετικό τρόπο, παραδέχθηκε ο Μπρουνό Λεμέρ, γιατί ο ελληνικός λαός έχει κάνει προσπάθειες και οι αποφάσεις ήταν δύσκολες κυρίως γι’ αυτόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο