Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων στο Tech Talent School

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα του Ιουνίου. Απευθύνονται σε μαθητές και νέους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό.

Νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων στο Tech Talent School

H SocialΙnnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του επιχειρηματικού φορέα Found.ation, ανακοινώνει τη νέα σειρά μαθημάτων για το μήνα Ιούνιο, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Tech Talent School” που υλοποιεί με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάς.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές και νέους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του Design και του Digital Marketing.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 1000 άτομα, κυρίως άνεργοι νέοι και φοιτητές, έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα του εκπαιδευτικού προγράμματος ενώ εντυπωσιακή είναι και η συμμετοχή των γυναικών, με ποσοστό που αγγίζει το 50%, κάτι που επιβεβαιώνει ότι αυξάνεται διαρκώς το ενδιαφέρον τους για ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο της τεχνολογίας.

Εισηγητές για τα μαθήματα του προγραμματισμού θα είναι ο Γιάννης Εξιλζές, ο Κώστας Τσούκας και η Εύη Κατσουλιέρη (η οποία θα πραγματοποιήσει και το μάθημα για τα social media) και για το digital η Χρύσα Γκάγκωση. To μάθημα του “HTML5 / CSS3” έχει σκοπό να βάλει τις βάσεις, ώστε να γίνετε ένας σωστός front-end developer και να μπορείτε να δημιουργείτε τις δικές σας ιστοσελίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το νέο Πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: http://thefoundation.gr/tech-talent-school-06/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v