Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διήμερη επίσκεψη στην Πάτρα της διοικήτριας του ΟΑΕΔ

Η Διοικήτρια θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του Οργανισμού στο πλαίσιο των άμεσων κι αμφίδρομων επαφών της Διοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Διήμερη επίσκεψη στην Πάτρα της διοικήτριας του ΟΑΕΔ

Διήμερη επίσκεψη στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη την Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Μαΐου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση από κοινού με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιο Πετρόπουλο και τον Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Νεφελούδη για την οριστική παραχώρηση Εργατικών Κατοικιών, τις ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας, οικισμών τέως ΟΕΚ και για την νέα μειωμένη ενιαία τιμή των 304,41 € ανά τ.μ. παραχωρούμενης κατοικίας που εφαρμόζεται πανελλαδικά.

Παράλληλα η Διοικήτρια θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του Οργανισμού στο πλαίσιο των άμεσων κι αμφίδρομων επαφών της Διοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Διοικήτριας είναι το ακόλουθο:

Τρίτη 30 Μαΐου
• 12.30 Κοινή συνέντευξη τύπου με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιο Πετρόπουλο και τον Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Νεφελούδη στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ με θέμα οριστικές παραχωρήσεις Εργατικών Κατοικιών και ρυθμίσεις οφειλών
• 13:30 Συνάντηση και συζήτηση στην Περιφερειακή Δ/νση Πελοποννήσου με τους εργαζόμενους των ΚΠΑ2 Αγίου Ανδρέα, Πάτρας και Αιγίου
• 19:30 Ομιλία στην εκδήλωση για τη δυνατότητα οριστικής παραχώρησης Εργατικών Κατοικιών και διευθέτηση οφειλών που οργανώνουν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών «Αγίου Ιωάννου» Παραλίας, ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εγλυκάδος «Έκφραση», στην πλατεία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Αγίου Ιωάννου» Παραλίας.

Τετάρτη 31 Μαΐου
• 9:30 Επίσκεψη στους χώρους της ΕΠΑ.Σ και του ΙΕΚ Πάτρας
• 10.00 Συνάντηση και συζήτηση στην Περιφερειακή Δ/νση Πελοποννήσου των προϊσταμένων όλων των ΚΠΑ2 της Περιφερειακής Πελοποννήσου και των προϊσταμένων της Περιφερειακής Πελοποννήσου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v