Μια αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει διευθύνουσα Σύμβουλος στη Marketing Greece

Η Ι. Δρέττα, έως πρότινος, Σύμβουλος Προέδρου ΣΕΤΕ, αναλαμβάνει να οδηγήσει τη Marketing Greece στην επόμενή της ημέρα.

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει διευθύνουσα Σύμβουλος στη Marketing Greece

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Marketing Greece ανακοινώνει την τοποθέτηση της κας Ιωάννας Δρέττα στη θέση της Γενικής Διευθύντριας και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας.

Η κα Δρέττα διαδέχεται τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, ο οποίος, από την ίδρυσή της έως και σήμερα συνετέλεσε τα μέγιστα, ώστε η εταιρεία να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία σχεδιασμού και υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό και την προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προορισμών.

Η κα Δρέττα, έως πρότινος, Σύμβουλος Προέδρου ΣΕΤΕ, αναλαμβάνει να οδηγήσει τη Marketing Greece στην επόμενή της ημέρα. Η κα Δρέττα έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και έχει πολυετή εμπειρία στον τουρισμό, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Marketing Greece και Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος δήλωσε σχετικά: «Μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο στο τιμόνι της Marketing Greece, ευχόμαστε στον Ιωσήφ κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Η αποτελεσματικότητα και η προσήλωσή του παραμένουν παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ιωάννα, με τη γνώση και την εμπειρία της στα θέματα του τομέα θα διασφαλίσει και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την πορεία της εταιρείας.»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus