Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΔΕ: Διοργάνωσε wokshop για ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Το διαδραστικό αυτό workshop παρείχε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο τα People Analytics και το Reporting μπορούν να ευθυγραμμιστούν με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης

ΕΕΔΕ: Διοργάνωσε wokshop για ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ. στο πλαίσιο της νέας σειράς συναντήσεων ενημέρωσης και δράσης που καθιέρωσε για τα μέλη του, με τίτλο ACT (Act – Change – Thrive / Δράση – Αλλαγή – Ευημερία) διοργάνωσε το διαδραστικό workshop με θέμα: HR Reporting & Analytics με τον Sam Hill, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της βρετανικής Workforce Dimensions Limited (μιας εξειδικευμένης εταιρείας συμβούλων στα θέματα αυτά).

Η ανάπτυξη της ωριμότητας του καταναλωτή επέτεινε τη ζήτηση πληροφοριών για τους ανθρώπους που είναι όλο και πιο πολύπλοκες, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΕΔΕ.

Έτσι, εξελίσσεται και η ικανότητα ανάλυσης των στοιχείων που παρέχονται για τους ανθρώπους της επιχείρησης. Με τα People Analytics χρησιμοποιούνται τεχνικές διερεύνησης για να κατανοηθεί η συμβολή των ανθρώπων στην επιχειρηματική απόδοση. Το Reporting ενημερώνει και ενεργοποιεί αποφάσεις με βάση τα δεδομένα που προκύπτουν από τις αναλύσεις αυτές, με σκοπό τη μεγιστοποίηση αυτής της συμβολής.

Το διαδραστικό αυτό workshop παρείχε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο τα People Analytics και το Reporting μπορούν να ευθυγραμμιστούν με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Να αναγνωρίσουν τα χαρακτηριστικά της επισκόπησης, του αντικειμένου και της τάσης κάθε αναφοράς.

Να συμπεριλάβουν στο Reporting με αποτελεσματικό τρόπο τα δημογραφικά στοιχεία, την πολυμορφία, τις απουσίες, την κινητικότητα και το turnover του προσωπικού. Να εφαρμόσουν τις βασικές τεχνικές της ανάλυσης, τμηματοποίησης και αιτιότητας για να κατανοούν τις ενέργειες του ανθρώπινου δυναμικού. Και να διερευνήσουν, ώστε να καταλήξουν σε συμπεράσματα, τις συσχετίσεις και τις αλληλεξαρτήσεις μεταξύ των μέτρων, των μετρήσεων, των ανθρώπων και της επιχείρησης.

Ο Sam Hill έχει 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανάλυσης ανθρώπων και του στρατηγικού προγραμματισμού του ανθρώπινου δυναμικού ως επαγγελματίας, σύμβουλος και εκπαιδευτής. Χορηγός του workshop ήταν η Talentia, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v