Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Anytime: Καινοτομεί στην ασφάλεια αυτοκινήτου με το Buy The Mile

Πώς οι οδηγοί που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα, μπορούν πλέον να πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα.

Anytime: Καινοτομεί στην ασφάλεια αυτοκινήτου με το Buy The Mile

Τα «παρατράγουδα» με τα ανασφάλιστα ΙΧ που ξεπερνούσαν το 1 εκατ. οχήματα ανέδειξαν μεταξύ άλλων το βαρύ λογαριασμό που καλείται να πληρώσει ένας Ελληνας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, με το κόστος των ασφαλίστρων να προστίθεται σε αυτό των τελών κυκλοφορίας, της φορολογικής επιβάρυνσης και της ετήσιας συντήρησης των οχημάτων.

Τι είναι το Buy The Mile και σε ποιους απευθύνεται

Στο πλαίσιο αυτό, η ασφαλιστική Anytime πρωτοπορεί, αξιοποιώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τεχνολογία της τηλεματικής και προσφέροντας τη δυνατότητα κάλυψης με βάση τα χιλιόμετρα που διανύονται σε έναν χρόνο, μια ιδιαίτερα διαδεδομένη λύση ασφάλισης στο εξωτερικό.

Η λύση αυτή συμφέρει σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος έχει δυο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί το ένα από τα δυο λιγότερο, καθώς πληρώνει ουσιαστικά «δικαιότερα» ασφάλιστρα σε σχέση με τη χρήση που κάνει.

Tο Buy The Mile είναι η πιο οικονομική λύση για τους οδηγούς που διανύουν μικρές καθημερινές διαδρομές. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για τις μητέρες που κινούν το αυτοκίνητο για τα ψώνια τους και για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο και στις δραστηριότητές τους. Ακόμη και για αυτούς που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς για να πάνε στη δουλειά τους, αφήνοντας το αυτοκίνητο στο metro, αλλά και για αυτούς που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για να απολαύσουν μία βόλτα το Σαββατοκύριακο. 

Πώς λειτουργεί το Buy The Mile και ποια προγράμματα διαθέτει 

Τα καινοτόμα προγράμματα Buy The Mile της Anytime ξεκινούν από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο ενώ εάν χρειαστεί, ο ασφαλισμένος μπορεί να «αγοράσει» επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ. Λειτουργεί περίπου όπως η επέκταση υπολοίπου στα συμβόλαια καρτοκινητής τηλεφωνίας.  

Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, ο ασφαλισμένος καλείται να εγκαταστήσει μόνιμα εντός 10 ημερών από την έναρξη της ασφάλισης, μια τηλεματική συσκευή με ενσωματωμένο GPS, η οποία αποστέλλεται δωρεάν με courier από την εταιρία.

Η συσκευή αυτή καταγράφει το χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων. Η εγκατάσταση είναι απλή και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρονικής από το χρήστη. 

Η εταιρία διαθέτει και εφαρμογή στο κινητό η οποία ενημερώνει για τα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί και το υπόλοιπο που απομένει, ενώ σε κάθε περίπτωση, ο ασφαλισμένος ενημερώνεται αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχει διανυθεί το 80% και το 95% των χιλιομέτρων.    

Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν ασφαλιστική προστασία και από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Επομένως, το Buy The Mile είναι το ιδανικό πρόγραμμα για την ασφάλεια αυτοκινήτου για όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα, αφού πληρώνουν μόνο για τα χιλιόμετρα που χρειάζονται.

Advertorial

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v