Μια αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

Eurostatus Insurance & Qudos: Σεμινάρια Eπανεκπαίδευσης & Eπαναπιστοποίησης

Τα σεμινάρια απευθύνονται στους συνεργάτες των δύο εταιριών σε όλη την Ελλάδα και θα πραγματοποιηθούν στο ιδιόκτητο κέντρο εκπαίδευσης του Ομίλου, στο Μαρούσι.

Eurostatus Insurance & Qudos: Σεμινάρια Eπανεκπαίδευσης & Eπαναπιστοποίησης

Σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης για τους (αντ) ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και για τους τρεις Τομείς Α’, Β’ και Γ΄ για το έτος 2017, θα υλοποιήσουν οι εταιρίες Eurostatus Insurance & Qudos Hellas, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα σεμινάρια απευθύνονται στους συνεργάτες των δύο εταιριών σε όλη την Ελλάδα και θα πραγματοποιηθούν στο ιδιόκτητο κέντρο εκπαίδευσης του Ομίλου, στο Μαρούσι. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα και επανεκπαίδευσης εξ’ αποστάσεως (e-learning), για τους συνεργάτες που το επιθυμούν, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε συνεργασία με την εταιρία SQLearn και το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νόμο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα πρέπει να συμπληρώνει 75 ώρες πιστοποιημένης εκπαίδευσης, στους τρεις τομείς, ανά 5 χρόνια, κατά το δυνατόν ισομερώς κατανεμημένες ανά έτος.

Στους συνεργάτες που θα παρακολουθούν τα εγκεκριμένα σεμινάρια θα χορηγούνται «Βεβαιώσεις Περαίωσης», με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος, για την επανεγγραφή τους στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Οι ενότητες τους εκπαιδευτικού προγράμματος καλύπτουν τους ακόλουθους τομείς:

• Ο Τομέας Α’ με τίτλο «Προϊόντα Κλάδου Αυτοκινήτου», θα διεξαχθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο και ηλεκτρονικά (e-learning).
• Ο Τομέας Β’ με τίτλο «Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος & Αιτιάσεις», θα διεξαχθεί μόνο ηλεκτρονικά (e-learning).
• Ο Τομέας Γ’ με τίτλο «Διαχείριση Χρόνου & Άγχους»», θα διεξαχθεί μόνο ηλεκτρονικά (e-learning), αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus