Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιτσιλής: Δεν θα ανεχθούμε επιθέσεις εναντίον των ελεγκτών της ΑΑΔΕ

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ πραγματοποιούν ελέγχους σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων και την καλλιέργεια της φορολογικής δικαιοσύνης, κόντρα σε όσους δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, τονίζει ο Γ. Πιτσιλής.

Πιτσιλής: Δεν θα ανεχθούμε επιθέσεις εναντίον των ελεγκτών της ΑΑΔΕ

«Δεν θα ανεχθούμε, οποιοδήποτε φαινόμενο ανομίας, άρνησης ελέγχου και, πολύ περισσότερο, επιθέσεων εναντίον των ελεγκτών μας» δήλωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, με αφορμή το επεισόδιο ξυλοδαρμού ελεγκτών της ΑΑΔΕ στην Πάτμο.

Συγκεκριμένα ο κ. Πιτσιλής αναφέρει:

«Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματοποιούν ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, με στόχο τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων και την καλλιέργεια της φορολογικής δικαιοσύνης, κόντρα σε όσους δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μέσω της φοροδιαφυγής.

Σεβόμαστε απόλυτα τη λειτουργία των επιχειρήσεων και την προσπάθειά τους να επιβιώσουν μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, δεν θα ανεχθούμε, όμως, ούτε στο ελάχιστο, οποιοδήποτε φαινόμενο ανομίας, άρνησης ελέγχου και, πολύ περισσότερο, επιθέσεων εναντίον των ελεγκτών μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v