Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΠΙ: Δεκτό τή η αίτηση ανάκλησης για το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών

Η ΑΕΠΙ προχωρά στην άμεση καταβολή των δρομολογημένων πληρωμών στους Έλληνες δημιουργούς, που αναβλήθηκαν λόγω της έκτακτης δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών την Τετάρτη 19/7/2017.

ΑΕΠΙ: Δεκτό τή η αίτηση ανάκλησης για το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών

Με την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Παρασκευή 21/ 7/ 2017, έγινε δεκτή η αίτηση ανάκλησης-αναστολής, που κατέθεσε η ΑΕΠΙ την Πέμπτη 20/7/2017, με αίτημα την άρση της συντηρητικής κατάσχεσης από την Eurobank των τραπεζικών λογαριασμών της ΑΕΠΙ, προκειμένου να συνεχιστούν κανονικά οι πληρωμές δικαιωμάτων στους δημιουργούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπέρ της ΑΕΠΙ έκαναν παρέμβαση η Προσωρινή Επίτροπος ΑΕΠΙ ΑΕ και τα Σωματεία δημιουργών ΑΣΜΑ, ΜΕΤΡΟΝ και ΣΩΜΣΕ.

Η ΑΕΠΙ προχώρησε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για να αποκατασταθεί άμεσα η ομαλή πρόσβαση στα τραπεζικά διαθέσιμά της στις συνεργαζόμενες τράπεζες. Ως αποτέλεσμα, αποκαταστάθηκε, σήμερα το μεσημέρι, η πρόσβαση στον λογαριασμό της ΑΕΠΙ στην Εθνική Τράπεζα και αναμένεται η επιβεβαίωση από τις νομικές υπηρεσίες των υπόλοιπων συνεργαζόμενων τραπεζών, ότι έχουν αποδεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΑΕΠΙ.

Μετά την ενημέρωση από την Εθνική Τράπεζα, η ΑΕΠΙ προχωρά στην άμεση καταβολή των δρομολογημένων πληρωμών στους Έλληνες δημιουργούς, που αναβλήθηκαν λόγω της έκτακτης δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών την Τετάρτη 19/7/2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v