Η Δικαιοσύνη έσπευσε να «σώσει» το… Μπαρμπαρόσα

Το κατάστημα στο οποίο ο έλεγχος εντόπισε ότι δεν κόπηκαν 36 αποδείξεις και στο οποίο αφαιρέθηκε «μυστηριωδώς» η κορδέλα σφράγισης κέρδισε στο δικαστήριο 10ημερη αναστολή της επιβολής του λουκέτου...

Η Δικαιοσύνη έσπευσε να «σώσει» το… Μπαρμπαρόσα

Νέα επεισόδια είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, το σίριαλ με την αποκάλυψη σημαντικής φοροδιαφυγής σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου.

Προ ημερών στη ταβέρνα Μπαρμπαρόσα από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κόψει 36 αποδείξεις αξίας 6.500 ευρώ.

Το κατάστημα σφραγίστηκε τη Δευτέρα για 48 ώρες συνοδεία της Αστυνομίας, αλλά κατά περίεργο τρόπο λίγες ώρες αργότερα αφαιρέθηκε η κορδέλα σφράγισης της ΑΑΔΕ που κατά πως φαίνεται… την πήρε ο αέρας.

Ετσι, ζητήθηκε εκ νέου η συνδρομή της αστυνομίας για να επανατοποθετηθεί. Και πάλι, όμως, στη συνέχεια σβήστηκε από τη σφράγιση η ένδειξη «κλειστό λόγω φοροδιαφυγής», κίνηση που οδήγησε σε 10ημερο λουκέτο.

Κάπου εκεί, λένε οι πληροφορίες έσπευσε να πάρει θέση η Δικαιοσύνη. Η εταιρεία προσέφυγε στο δικαστήριο και αυτό διέταξε την 10ημερη αναστολή του λουκέτου.

Κάπως έτσι το καλοκαίρι πέρασε και οι συνέπειες για την παράβαση ελαχιστοποιούνται…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v