Πρόταση εισαγγελέα για παραπομπή σε δίκη των Μουσσά και Φράγκου

Για σειρά κακουργημάτων προτείνει η Εισαγγελέας να παραπεμφθούν σε δίκη οι δυο δημοσιογράφοι. Παράλληλα ζητά τη διατήρηση της ισχύος των περιοριστικών όρων που τους έχουν επιβληθεί.

Πρόταση εισαγγελέα για παραπομπή σε δίκη των Μουσσά και Φράγκου

Την παραπομπή στο εδώλιο των δημοσιογράφων Παναγιώτη Μουσσά και Χρήστου Φράγκου για τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περί καταχραστών του δημοσίου, της κατ΄εξακολούθηση απόπειρας διακεκριμένης εκβίασης και της διακεκριμένης συμμορίας πρότεινε η εισαγγελέας εφετών, Βασιλική Κρίνα. 

Παράλληλα, η εισαγγελέας προτείνει τη διατήρηση της ισχύος των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στους δύο δημοσιογράφους, δηλαδή, της απαγόρευσης εξόδους από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, το πρώτο 5νθήμερο κάθε μήνα, μέχρι την οριστική εκδίκαση, των σε βάρος τους, κατηγοριών.

Επιπλέον, όπως είναι αναμενόμενο ζητάει να παύσει -λόγω θανάτου- η ποινική δίωξη σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο δημοσιογράφοι αλλά και ο Π. Μαυρίκος είχαν συλληφθεί το 2016 για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης η οποία διέπραττε εκβιασμούς σε ΔΕΚΟ αλλά και φυσικά πρόσωπα.

Σε επικοινωνία του με το Euro2day.gr ο Π. Μουσσάς διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει πλέον κατηγορία για εγκληματική οργάνωση και πώς υπάρχει απόφαση για να του αποδοθεί το αυτοκίνητο που του είχε κατασχεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v