Συνάντηση Χρ. Σπίρτζη με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Geoffrey Pyatt. Στόχος η στενότερη συνεργασία για αμερικανικές επενδύσεις στις μεταφορές.

Συνάντηση Χρ. Σπίρτζη με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt

Η συνάντηση του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών "σε πολύ φιλικό κλίμα και αποτελεί την επισφράγιση μίας εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο πλευρών η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη του τελευταίους μήνες", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Στόχος της συνάντησης, "η δυνατότητα πραγματοποίησης αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας, στον τομέα των Υποδομών, των Συνδυασμένων Μεταφορών αλλά και ευρύτερα, για τις οποίες τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και ο κ. Pyatt, συμφώνησαν ότι έχουν δημιουργηθεί γόνιμες συνθήκες, για να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. Επί των προαναφερθεισών προσπαθειών που γίνονται στην κατεύθυνση δημιουργίας στενότερης συνεργασίας, συμφωνήθηκε η τακτική επικοινωνία τους, προκειμένου να παρακολουθείται η πρόοδος και να δίδεται η απαραίτητη ώθηση στις επικείμενες επενδυτικές δραστηριότητες. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v