Απαιτήσεις €10 εκατ. έναντι νοσοκομείων αγόρασε η BFF Banking Group

Ο όμιλος της BFF Banking απέκτησε χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων νοσοκομείων αλλα και φορέων παροχής υγειονομικής περίθαλψης, ύψους 10 εκατ. ευρώ. Τι δηλώνει για τη συμφωνία ο διευθύνων σύμβουλος.

Απαιτήσεις €10 εκατ. έναντι νοσοκομείων αγόρασε η BFF Banking Group

Την πρώτη μετά από χρόνια απόκτηση χαρτοφυλακίου απαιτήσεων που έχουν εταιρείες (κατά πάσα πιθανότητα φαρμακευτικές) έναντι νοσοκομείων ολοκλήρωσε η BFF Banking Group, μεταδίδει το Reuters.

Όπως ανακοίνωσε ο όμιλος, η Banca Farmafactoring S.p.A. απέκτησε χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων περίπου 100 νοσοκομείων και φορέων παροχής υγειονομικής περίθαλψης, συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Ο Massimiliano Belingheri, CEO της BFF Banking Group, που δραστηριοποιείται σε Ιταλία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία, λέγοντας πως αποτελεί μέρος της στρατηγικής για επέκταση του ομίλου στις διεθνείς αγορές.

«Η συμφωνία αυτή, στην οποία ο εταίρος είναι πελάτης του ομίλου σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της τράπεζας στην παροχή υπηρεσιών credit management και λύσεων κεφαλαίων κίνησης σε προμηθευτές του δημόσιου τομέα», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v