Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΧΑ: Τριάντα προσφορές για τους δασικούς χάρτες στο υπόλοιπο 46% της χώρας

Ανοιξαν οι προσφορές στον διαγωνισμό της ΕΚΧΑ ΑΕ για τη σύνταξη των δασικών χαρτών στο υπόλοιπο 46% της χώρας. Οι ανάδοχοι θα αναλάβουν τους δασικούς χάρτες σε 36 περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας.

ΕΚΧΑ: Τριάντα προσφορές για τους δασικούς χάρτες στο υπόλοιπο 46% της χώρας

Δεκατρείς υποψήφιοι κατέθεσαν 30 προσφορές στον διαγωνισμό της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ (ΕΚΧΑ ΑΕ) για τις 16 μελέτες που αφορούν στη σύνταξη των δασικών χαρτών στο υπόλοιπο 46% της χώρας. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΧΑ ΑΕ, οι εκπτώσεις που δόθηκαν από τους συμμετέχοντες κυμάνθηκαν μεταξύ 3,31% και 18,00% επί του προϋπολογισμού των συμβάσεων.

«Η επιτυχής ολοκλήρωση του αντικειμένου που θα ανατεθεί με τον ανωτέρω διαγωνισμό θα διασφαλίσει την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων καθώς και την έγκαιρη προβολή των δικαιωμάτων του ελληνικού δημοσίου στο πλαίσιο της διαδικασίας κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου στο υπόλοιπο της χώρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στις 28/07/2017 προκηρύχθηκε από την Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε. ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την «Ανάθεση Μελετών Κατάρτισης Δασικού Χάρτη στο Υπόλοιπο της Χώρας» (κωδικός: FOREST_MAP_7). Αντικείμενο του διαγωνισμού αυτού είναι η ανάθεση 16 συμβάσεων για την κατάρτιση δασικών χαρτών σε περιοχές 36 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, για τις οποίες δεν έχει ήδη καταρτισθεί δασικός χάρτης ή έχει καταρτιστεί αλλά απαιτείται η επικαιροποίησή του.

Στις 27/9/2017 έληξε η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών για τις 16 συμβάσεις του διαγωνισμού. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αξιοποιώντας την υποδομή του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Την Τρίτη 3/10/2017 πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική αποσφράγιση τόσο των φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» όσο και των φακέλων «Οικονομική Προσφορά» για όλες τις συμβάσεις του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v