Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμβολαιογράφοι: Ματαιώθηκε πλειστηριασμός για πλοίο εταιρίας με «φέσι» 12,3 εκατ.!

Μετά τη δράση των «συλλογικοτήτων», ματαιώθηκε και πλειστηριασμός πλοίου έναντι συνολικών οφειλών κυπριακής εταιρίας ύψους 12,33 εκατ., στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών!

Συμβολαιογράφοι: Ματαιώθηκε πλειστηριασμός για πλοίο εταιρίας με «φέσι» 12,3 εκατ.!

Πληροφορίες για τους πλειστηριασμούς που ματαιώθηκαν την Τετάρτη δίνει στη δημοσιότητα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Οπως αναφέρει ο σύλλογος, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση των συλλογικοτήτων:

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία, ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας, για συνολικές οφειλές 12.336.000€, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτίριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στον Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v