ICAP: Στις 9 Νοεμβρίου το συνέδριο για τον πιστωτικό κίνδυνο

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου της ICAP θα πραγματοποιηθεί workshop με αντικείμενο: «Πιστωτικός κίνδυνος & Επισφάλειες: Εντόπισε και ερμήνευσε τα ''σημάδια'' πριν είναι αργά».

ICAP: Στις 9 Νοεμβρίου το συνέδριο για τον πιστωτικό κίνδυνο

Το μεγαλύτερο Συνέδριο για τον Πιστωτικό Κίνδυνο διοργανώνει ο Όμιλος Εταιρειών ICAP την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Joshua Peirez, Πρόεδρος και COO Dun & Bradstreet, θα παραστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως διακεκριμένος ομιλητής του Συνεδρίου, ενώ τo Πρόγραμμα συμπληρώνουν σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων αναγνωρισμένου κύρους και τεχνογνωσίας όπως ο Νώντας Νικολαΐδης, Vice President - Senior Credit Officer Moody's, ο Ερνέστος Παναγιώτου, Partner McKinsey & Company, ο Giorgio Costantino, Executive Director Management Consulting & Solutions CRIF και η Μάνια Σέργη, Διευθύντρια Τομέας Λογισμικού ΙΒΜ Ελλάδος και Κύπρου. Με ομιλία θα συμμετάσχει επίσης o Πλούταρχος Σακελλάρης, Καθηγητής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

O Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Εκτελεστικός Διευθυντής Marketing & Πωλήσεις ICAP Group, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της πρωτογενούς έρευνας της ΙCAP «Οι επιπτώσεις της κρίσης στο σύνολο των επιχειρήσεων και η Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου σήμερα», που διεξάγεται για τρίτη χρονιά.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί workshop με αντικείμενο: «Πιστωτικός κίνδυνος & Επισφάλειες: Εντόπισε και ερμήνευσε τα ''σημάδια'' πριν είναι αργά», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ICAP.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v