Στις 5/12 η συζήτηση στο Μισθοδικείο για περικοπές στις συντάξεις των δικαστών

Η προσφυγή του τέως αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ευάγγελου Νταή αναφορικά με τις περικοπές στις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών θα συζητηθεί στο Μισθοδικείο στις 5 Δεκεμβρίου.

Στις 5/12 η συζήτηση στο Μισθοδικείο για περικοπές στις συντάξεις των δικαστών

Στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με τις προσφυγές του πρώην προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαου Αγγελάρα και της γενικής γραμματέως της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Αγγελικής Σμυρνιού, θα συζητηθεί στο Μισθοδικείο, η προσφυγή του τέως αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ευάγγελου Νταή αναφορικά με τις περικοπές στις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών.

Η προσφυγή του κ. Νταή επρόκειτο να συζητηθεί χθες ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε, μετά από αίτημα του δικηγόρου του Δημοσίου, προκειμένου να συνεκδικαστούν οι προσφυγές.

Αντίστοιχες προσφυγές αναμένεται να καταθέσουν προσεχώς , σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του ΝΣΚ Σταμάτης Γιακουμέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v