Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε δίκη παραπέμπεται ο Στ. Ψυχάρης και 10 τραπεζικά στελέχη

Με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Αικατερίνης Αντωνίου, παραπέμπει σε δίκη τον πρώην εκδότη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία. Δικάζονται και δέκα τραπεζικά στελέχη.

Σε δίκη παραπέμπεται ο Στ. Ψυχάρης και 10 τραπεζικά στελέχη

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank για την υπόθεση δανείου ύψους, περίπου, 44.7 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είχε λάβει από την Alpha Βank προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Αικατερίνης Αντωνίου, παραπέμπει σε δίκη τον κ. Ψυχάρη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία καθώς φέρεται να πήρε το επίμαχο δάνειο χωρίς να δοθούν επαρκείς εγγυήσεις.

Δίπλα του στο εδώλιο θα καθίσουν και δέκα στελέχη της τράπεζας που κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v