Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοσκοβισί: Στα τέλη του 2018 η Ελλάδα δεν θα είναι σε πρόγραμμα

«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με επιτυχία, με την Ελλάδα να μπορεί να σταθεί και πάλι στα δικά της πόδια, από χρηματοδοτική άποψη», τονίζει ο επίτροπος.

Μοσκοβισί: Στα τέλη του 2018 η Ελλάδα δεν θα είναι σε πρόγραμμα

Στα τέλη του 2018 η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται σε πρόγραμμα, δηλώνει ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι, όπως συμφωνήθηκε το καλοκαίρι του 2015, το δάνειο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας θα λήξει στις 20 Αυγούστου 2018. Αυτό, αναφέρει, είναι ένα απλό γεγονός και επισημαίνει: «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με επιτυχία, με την Ελλάδα να μπορεί να σταθεί και πάλι στα δικά της πόδια, από χρηματοδοτική άποψη».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου και απαντώντας σε ερωτήσεις του οικονομικού της συντάκτη, Γιάννη Σεϊτανίδη, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, τονίζει: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό (σ.σ. η ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος) θα συμβεί». Επίσης, διαβεβαιώνει ότι θα αφιερώσει όλη του την ενέργεια σε αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v