Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξάνουν τα μέλη της «Ελληνικής Παραγωγής»

Ηδη από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μεταποιητικών μονάδων όλων των μεγεθών από διάφορους κλάδους και περιοχές της Ελλάδας. Η λίστα.

Αυξάνουν τα μέλη της «Ελληνικής Παραγωγής»

Με τη συμμετοχή 31 νέων μελών μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης πρώτης της διεύρυνσης, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Ελληνική Παραγωγή-Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» ενισχύει τη δύναμή της αριθμώντας σήμερα 41 μέλη από τα 12 που αριθμούσε κατά την ίδρυσή της τον Απρίλιο του 2017.

Ήδη από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μεταποιητικών μονάδων όλων των μεγεθών από διάφορους κλάδους και περιοχές της Ελλάδας (βλ. πίνακα με τον πλήρη κατάλογο των μελών).

Υπενθυμίζεται ότι στις βασικές επιδιώξεις της «Ελληνικής Παραγωγής» είναι η πλήρης συνειδητοποίηση εκ μέρους της Πολιτείας, των Κοινωνικών Εταίρων και της κοινής γνώμης της σημασίας της μεταποιητικής βιομηχανίας για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση της απασχόλησης, για την οριστική έξοδο από την κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρόσφατη κοινή παρέμβαση της Ελληνικής Παραγωγής με τον ΣΕΒ και τους Περιφερειακούς Βιομηχανικούς Συνδέσμους, για να καθιερωθεί ως Εθνικός Στόχος η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής στο 12% του ΑΕΠ έως το 2020.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v